• Návšteva Múzea praveku v Bojniciach

          • Dňa 26.6.2024 sa tretiaci vybrali potúlať po našom krásnom mestečku Bojnice. Navštívili Múzeum praveku, v ktorom sa dozvedeli o živote pravekých ľudí, o ich spôsobe života. Mohli uloviť mamuty, vyrobiť praveké nástroje, preveriť si svoje vedomosti z výkladu v teste, overiť si svoje pozorovacie schopnosti a poobliekať sa za pravekých ľudí. Dievčatá nezabudli pripojiť spev a tanec. Výlet ukončili prechádzkou po zámockom parku, v ktorom preskúmali všetky zákutia a odhalili tajomstvá, akými sú lipa kráľa Mateja, citáty o sile života.... V závere sa občerstvili na námestí chutnými hranolkami. Týmto výletom získali nielen vedomosti o našich predkoch,  získali prehľad o možnostiach autobusovej dopravy. ale predovšetkým upevnili svoje tkamarátske vzťahy

          • Slávnostné ukončenie školského roka

          • V piatok 28.júna 2024 sa poslednýkrát v tomto školskom roku otvorila školská brána. Po slávnostnom príhovore pani riaditeľky PaedDr. Martiny Ezechiášovej nasledovalo vyhodnotenie úspešných žiakov a rozlúčka s deviatakmi.

            Ďakujeme Rodičovskému združeniu pri ZŠ a obecnému úradu v Kamenci pod Vtáčnikom za  pomoc, darčeky a odmeny pre žiakov a za spoluprácu v tomto školskom roku. Ďakujeme všetkým rodičom a všetkým ,ktorí pomáhali našej škole a prispeli k jej zveľadeniu.  Školský zvonček zazvonil ostatnýkrát a všetci žiaci  sa veselo rozbehli na prázdniny.

            Prajeme im  krásne prázdniny s nezabudnuteľnými zážitkami a  zamestnacom základnej školy i  rodičom príjemnú dovolenku a pekné pohodové leto! Pozrite si fotoalbum Slávnostné ukončenie školského roka.

          • Vyhodnotenie súťaží Englishstar a Matematický klokan

          • 27. júna 2024 sa uskutočnilo vyhodnotenie vedomostných súťaží Englishstar a Matematický klokan.

            Obľúbenej súťaže Englistar sa zúčastnilo 49 žiakov 2.-9. ročníka. Všetci súťažiaci boli úspešní, pretože odpovedali  na viac ako  80%  otázok správne.

            Súťaž Matematický klokan je u našich žiakov rovnako obľúbená a zúčastnilo sa jej  45 žiakov 1.-8. ročníka.

            Úspešní riešitelia Matematický klokan: 1.trieda: S.Ďurtová, S.Milová,V.Pohliad,J.Goga, 2.trieda: T.Ďurta, M.Kocák, 4.trieda: D.Bartová, 7.trieda: D.Borecký a Lea Kulichová. Všetkým úspešným riešteľom blahoželáme!

            Pozrite si fotoalbum Vyhodnotenie súťaží Englishstar a Matematický klokan

          • Oznam pre rodičov a žiakov

          • Riaditeľstvo školy oznamuje rodičom a žiakom, že tento týždeň od 25.6. do 27. 6. 2024 bude skrátené vyučovanie : pre žiakov 1.-4. ročníka 4 vyučovacie hodiny, žiaci 5.-9. ročníka budú mať  5. vyučovacích hodín.

            V piatok 28.6. 2024 prídu žiaci do školy o 8:30 hod. V tento deň sa nebudú vydávať obedy, nebude ani ŠKD. 

          • Oznam pre rodičov

          • Riaditeľstvo školy žiada rodičov detí, ktorí sa budú stravovať v budúcom školskom roku 2024/2025, aby podali žiadosť o dotáciu na stravu od 1.9.2024 cez edupage/ žiadosti, vyhlásenia/ do piatku 28.6. 2024, čiže do konca školského roka . Rodičia zároveň môžu podať prihlášku na stravovanie / v sekcii žiadosti, vyhlásenia/ pre budúci školský rok /

          • Plavecký výcvik

          • My sa vody nebojíme! V dňoch 17.- 21. júna 2024 sme sa my, žiaci 1.-4. ročníka zúčastnili plaveckého výcviku v Národnom centre vodného póla v Novákoch. Po krátkej rozcvičke sme sa naučili splývať, správne dýchať počas plávania, kordinovať pohyby rúk a nôh vo vode. V posledný deň nás okrem plávania čakalo aj  vyhodnotenie. Každý smelý a snaživý plavec získal diplom. Pozrite si naše plavecké tréningy vo fotoalbume Plavecký výcvik.

          • Šiestaci na obecnom úrade

          • Šiestaci navštevujú každoročne v rámci vyučovania občianskej náuky obecný úrad. Aj tento rok, 19. júna  mohli "nahliadnuť  do pracovných povinností "nášho  pána starostu Ing. Dušana Ďuriša a pracovníčok obecného úradu. Pán starosta žiakom ochotne vysvetlil, v čom spočíva  náplň práce starostu obce, čo všetko zabezpečuje a zastrešuje obecný úrad a obecné zastupiteľstvo. Žiaci mali možnosť vidieť elektronickú i fyzickú mapu intravilánu obce, kde si každý našiel svoj dom. Najväčší záujem upútal výklad o obecných kamerách. Pán starosta žiakov obdaril sladkosťami a deti darovali pracovníkom obecného úradu  vyrobené obrázky i kvetinky. Dovideinia o rok ! Pozrite si fotoalbum Šiestaci na obecnom úrade.

          • Vyhodnotenie súťaže Baltie

          • Vo fotoalbume  Vyhodnotenie súťaže Baltie si môžete pozrieť fotografie z celkového vyhodnotenia súťaže Baltie za školský rok. Najúspešnejší žiaci boli:  Damián Borecký a Patrik Komžík, ktorí obsadili  1. miesto vo svojej kategórii v krajskom kole. Úspešní riešitelia školského kola:  kategória A:Kamil Švanda, Sofia Milová, Alex , kategória B : Sebastán Žiško, Lukáš   Fábry, kategória C: Martin Bartolen. Blahoželáme malým programátorom !

          • Ocenenie výtvarnej súťaže

          • Žiak 4. triedy Lukáš Fábry získal  3. miesto vo výtvarnej súťaži " SNP významný medzník našej histórie"pri príležitosti 80. výročia SNP.  Je zaujímavé, že  ocenený Lukáš kreslil obrázok  ľavou rukou, hoci je pravák. Jeho pravá ruka bola v sádre kvôli zlomenine. Lukášovi blahoželáme  a tešíme sa z ocenenia! Pozrite si fotografie z vyhodnotenia súťaže Ocenenie výtvarnej súťaže.

          • Výchovný koncert

          • V utorok 11. 6. 2024  sa žiaci 1.- 4. ročníka zúčastnili výchovného koncertu, ktorý pre nich pripravili učitelia a žiaci ZUŠ Nováky. Deti si vypočuli známe i menej známe skladby v podaní aj svojich starších kamarátov- hudobníkov. ZUŠ v  Novákoch  ďakujeme za krásny hudobný zážitok ! Pozrite si fotoalbum Výchovný koncert.

          • Deň otcov

          • Aj naši ockovia si zaslúžia svoj deň! Hoci Deň otcov pripadá každý rok na tretiu júnovú nedeľu, rozhodli sme sa pre našich ockov a starých otcov pripraviť niečo netradičné. Vo štvrtok 6. júna 2024 sa uskutočnilo  spoločné športovo- zábavné popoludnie nielen pre ockov, ale aj ich ratolesti. Prišli aj mamičky. Veď treba svojich povzbudiť v náročných  disciplínach: vozenie detí vo fúriku, hod na basketbalový kôš, skok so zviazanými nohami, streľba zo vzduchovky, prišívanie gombíka, pribíjanie klincov, florbalové súperenie, lúštenie indiánskeho písma, česanie vrkôčkov, skok vo vreci.Po zvládnutí všetkých stanovíšť čakalo súťažiacich občerstenie, kultúrny program a tanec. Všetci otcovia boli odmenení odznakom SUPEROCKO. Na záver popoludnia všetkých čakal netradičný futbalový zápas medzi  družstvom Otcovia a družstvom Deti. Obe družstvá povzbudzovali "roztieskávačky"mamy.  Pozrite si súťažnú atmosféru vo fotoalbume Deň otcov.

          • Výlet do ZOO Viedeň

          • My,žiaci 3.-9. ročníka  sme netrpezlivo čakali na príchod autobudu v skoré ráno 5. 6. 2024. Čakala nás dlhá  a  náročná cesta do Viedne- časť  Schonbrunn.  Návšteva viedenskej ZOO  však stála za to! Pohodové pandy, plávajúce tulene, veselé tučniaky, elegantné žiraty, spiaci ľadový medveď, ťarbavý hroch a  vrtké nosorožce,  hravé kozičky a prasiatka. Všetky možné dvojnohé a štvornohé tvory, s chvostom, s krídlami či pazúrikmi pózovali pred našimi  mobilmi, ktorými sme chceli zachytiť  pestrosť a zaujímavosť sveta zvierat. Pozrite si našu fotogalériu   Výlet do ZOO Viedeň.

          • Ako sme oslávili MDD

          • 31. mája 2024  sme oslávili náš veľký deň MDD. Počasie nám prialo a tak sme sa rozbehli k  zábavným stanovištiam, ktoré  pre nás pripravili  deviataci:   skákanie vo vreci, futbalové etudy, preťahovanie lanom, basketbal, maľovanie na tvár,  zaujímavé hádanky, šikovné pexeso, hádzanie do šaša. Nechýbal spoločný tanec,  a sladkosti, ktoré pre nás pripravilo ZRŠ pri ZŠ . Ďakujeme všetkým, ktorí pre nás pripravili tento jedinečný deň!    Vo fotogalérii si pozrite momentky v albume Ako sme oslávili MDD.

          • Deň oteckov

          • Ocinko je naše zlato,

            mať ho doma stojí za to.

            Ľúbi mamku, detičky, vie opravovať vecičky.

            Dnes mu chceme za to veľkú vďaku vyjadriť, 

            že je taký super tato, netromfne ho veru nik! 

              Slová dcérenky: „Raz nájdem svojho princa, ale môj otec bude vždy mojim kráľom.“

            Slová syna: „Si môj kompas. Ďakujem za to, že si mi vždy ukázal tú správnu cestu ako sa stať silným a zrelým chlapom.“

            Milí oteckovia, starí otcovia a dedkovia, tento mesiac sa slávi deň otcov. Pripravili sme  pre vás zábavno-športové popoludnie s vašimi deťmi a mamičkami. Všetci ste srdečne vítaní! 

              

             

             

             

    • Kontakty

      • Základná škola, Školská 192/8, Kamenec pod Vtáčnikom
      • 0465465350 vedenie školy
        0911 876 001
        0904032102 ekonómka
        0904 194 347 školská jedáleň
      • Školská 192/8,
        972 44 Kamenec pod Vtáčnikom
        Slovakia
      • 36126721
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje